Wat leuk dat ik mijzelf aan je kan introduceren, ik ben Belinda en doe mijn werk met energie, passie, ondernemerschap en plezier. Mijn functie is een combinatie van werving van onze eigen Sigma Data Consulting collega’s (SDC’ers), schakelen met freelancers en andere partijen en het contact met prospects en klanten. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de ICT branche, denk aan infrastructuur, development en data projecten en diensten.

Meer over mij: ik woon in het mooie Wijk bij Duurstede, ben getrouwd, heb 2 prachtige kindjes en ben dol op sporten en lekker eten. Je kunt me omschrijven als enthousiast, doelgericht en positief ingesteld. Ik ben een teamspeler en motiveer graag collega’s om nog meer uit zichzelf en hun job te halen. Ik ben daarin toegewijd, authentiek en gedreven.
Ik vind het leuk om me op de menselijke kant van ICT te focussen vanuit een commerciële positie in de rol van recruiter, accountmanager, new business sales of unit manager.
Bel me als je op zoekt bent naar een hele leuke nieuwe baan bij ons bedrijf, of als je als klant zijnde tijdelijke expertise nodig hebt of met ons over een project wil sparren.

Ik ben bereikbaar op 06 28 56 85 59 of belinda.van.eck@sigmadataconsulting.nl en persoonlijk te ontmoeten aan de Beemsterboerstraat 8 in Huizen. Volgen op LinkedIn kan natuurlijk ook!