Ik ben een enthousiaste en resultaatgerichte Business Intelligence (BI) consultant/developer met een scherp oog voor detail. In mijn meer dan tien jaar intensieve praktijkervaring  in de zorgsector, heb ik ook ervaring binnen de financiële sector en de (semi) overheid.

Het is mijn passie om organisaties beter te laten presteren door hun informatievoorziening naar een hoger niveau te tillen.

Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kom en zo heel gericht, in samenwerking met de klant, een probleem kan oplossen of een wens kan invullen. Ik breng technologie en bedrijf dichter bij elkaar.

Mijn expertise ligt op de Microsoft stack, daarnaast heb ik heb ook ruime ervaring met Tableau, IBM/Cognos en Oracle BI. In de vele BI-projecten waar ik deel van uit heb mogen maken, heb ik niet alleen mijn meerwaarde zowel op de back-end als front-end bewezen, maar ook in de rol als (data)analist, scrum master en project manager.

Enkele kernwoorden waarmee mijn directe collega’s mij omschrijven: Vriendelijk, Klantgericht, Analytisch, Gedreven, Teamspeler, Doelgericht, Vernieuwend.