“Ik ben altijd gefascineerd geweest door de verschillende wijzen waarop bedrijven met data en de waarde van data zijn omgegaan; vooral het (her)gebruik van data voor verschillende doeleinden fascineert me enorm, daar zie je een hoop creativiteit in terug.”

Als bedrijfskundige en technicus zie ik welke kansen er voor organisaties liggen om nieuwe toegevoegde waarde te realiseren; het speelveld veranderd enorm. Waar men eerder zei dat de IT technologie niet bij te houden was zal dit meer en meer voor alle andere markten ook zo gaan werken. 

Het slim (en snel) inspelen op de nieuwe vraag is een kunst opzich zelf, er bestaat niets leukers om samen met een team daar op in te spelen. Ondersteund door nieuwe technologieen en het toepassen van innovatieve ideen maken dergelijke projecten niet alleen leuk maar ook een bijzondere ervaring.

Als pragmatisch denker zoek ik altijd het juiste mix tussen ambitie, realisatie en business waarde. Een goede balans in die factoren zijn bepalend voor het success van een nieuwe oplossing en ik krijg er een kick van om dit in te vullen.