Na 8 jaren in de zorg heb ik de dappere besluit genomen om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik was altijd naast mijn werk bezig met IT gerelateerde zaken: websites bouwen, computers in elkaar zetten, repareren en verkopen en met het beheren van een SQL server database voor een hobby gaming project.

Met mijn MBO Niveau 4 diploma op zak ben ik begonnen als SQL Database administrator. Hier heb ik  veel praktische kennis opgebouwd rondom SQL server beheer en Exact Globe.

Na 2,5 jaar met plezier als DBA te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar de BI wereld. Met deze overstap heb ik een meer dan gemiddelde kennis van SQL server  dan de gemiddelde BI Consultant.

Ik heb nu ongeveer 3 jaar ervaring in de BI wereld waarbij ik heb veel hebt geleerd. Ik ben heel erg technisch ingesteld dus ik kan heel snel nieuwe skills oppakken. In de afgelopen 3 jaar heb ik heel veel gedaan met de Microsoft BI Stack, met name SQL Server, SQL Reporting Services, Analysis Services, Power BI. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis van T-SQL, Dax en Powershell, Git en continuous integration en continuous deployment.

Naast mijn werk ben ik ben bezig met Microsoft certificeringen en een HBO-ICT Deeltijd opleiding. Ik vind persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk.