We leven in de 21ste eeuw die gekenmerkt wordt door een steeds grotere beschikbaarheid van data en een toenemende integratie van computersystemen. We zien steeds vaker dat bedrijven volwassen worden op het gebied van data verzameling, analyse en rapportage. De eerste stap is hiermee gezet richting een data-gedreven beleidsvoering.  Voor het succesvol omvormen van de organisatie om optimaal van de inzichten uit een continue datastroom gebruik te maken is er echter meer nodig.

Dit is precies hetgeen waar ik graag mee bezig ben. Het oplossen van automatiseringsvraagstukken, operationalisatie van data-gedreven processen en het inrichten van voorspelmodellen met machine learning algoritmes. Ik ben van nature nieuwsgierig en probleemoplossend ingesteld en bijt me daarom graag vast in de meest complexe vraagstukken. Zit u met een bepaalde vraag dan zorg ik ervoor dat er meerdere oplossingsrichtingen bedacht, beargumenteerd en geïmplementeerd worden.

Kortom, ik ben een gedreven techneut met een passie voor automatisering en het gebruik van data. Ik heb een breed interessevlak op het gebied van ICT en de nieuwste technologische ontwikkelingen en ruime ervaring binnen dit vakgebied. Sterke punten zijn mijn analytisch benadering, gestructureerde werkwijze en uitstekend probleem-oplossend vermogen. Door mijn kalme persoonlijkheid, vriendelijke uitstraling en duidelijke communicatie, een fijn persoon om mee samen te werken.