Met complexe (data) vraagstukken bezig houden, daar houd ik van. Ik vind het erg interessant om van ruwe data naar informatie en inzicht te gaan. Alle fases in dit proces vind ik erg gaaf: van data verzamelen tot het analyseren en presenteren van de data. Met mijn brede achtergrond in zowel (medische) fysica als in management & entrepreneurship kan ik de brug slaan tussen data analyse en de toepasbaarheid van deze data in de praktijk. Verder vind ik het leuk om samen met een team aan een project te werken en zo tot een mooi resultaat te komen.

Tijdens mijn studie heb ik me vooral bezig gehouden met het toepassen van data science en machine learning technieken om de analyse van medische scans te verbeteren. Via deze route ben ik in aanraking gekomen met (big) data. Bij Sigma Data Consulting ben ik gestart met een traineeship van twee maanden, waar ik mijn basis als Business Intelligence Consultant heb gelegd.

Ik ben gedreven en altijd op zoek naar verbeteringen en leermogelijkheden. Ik kijk uit om samen met het SDC team klanten te helpen in hun BI proces met goede adviezen en een doelgerichte uitvoering.