Business Intelligence is zo veel meer dan alleen techniek. Het omvat ook architectuur, interpretatie van gegevens, definities helder krijgen en het daadwerkelijke gebruik van de nieuw gevonden inzichten. En dan het liefst ook nog op een manier die beheerbaar en beheersbaar is.

Mijn nieuwsgierigheid strekt verder dan alleen techniek. En ik zie ook graag dat mijn werk daadwerkelijk goed gebruikt wordt; alleen de realisatie van een mooi technisch systeem is voor mij niet genoeg. Door die combinatie van drijfveren ben ik graag in de hele breedte van Business Intelligence actief.

Mensen koppelen aan technische oplossingen, verschillende technologieën onderling laten samenwerken en de samenwerking tussen mensen stimuleren. Zonder samenhang zal een technische oplossing nooit optimaal werken.

Sinds 2004 heb ik een heel brede technische ervaring opgebouwd en ben ik in heel diverse branches werkzaam geweest. Daarbij heb ik vele rollen vervuld. De laatste jaren ben ik meer actief als architect en aan de organisatorische kant. Bijvoorbeeld als Lead Developer verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van teams of als Product Owner van BI oplossingen.

Ik ga graag het gesprek aan om te achterhalen wat een organisatie of afdeling ècht nodig heeft om van daaruit een passende oplossing te zoeken. In de techniek, of op andere manieren!

LinkedIn