Ik ben een zeer ervaren Business Intelligence consultant en Data Warehouse ontwikkelaar. Ik ben onderdeel geweest van verschillende BI-projecten bij diverse bedrijven, waardoor ik uitgebreide ervaring heb in zowel de IT- als de bedrijfskant van BI. Mijn specialiteiten zijn ETL, programmeren en modelleren. Kortom: werken met data!

In mijn ogen is data dan ook alles. Het beschikt over de entiteiten die je nodig hebt om te kunnen analyseren en ontwikkelen, om terug te kunnen kijken in de geschiedenis, en zo verschillende vragen te beantwoorden (persoonsgebonden, milieu, natuur, enz). Mijn ambitie en drive is het transformeren van de bedrijfspraktijk naar bruikbare informatie die ingezet kan worden voor inzichten en verbetering.

Ik wordt gezien als een bruggenbouwer. Ik ben ervan overtuigd dat een heldere, simpele communicatie kan leiden tot het behalen van onze doelen. Ik heb over een proactieve houding, een goede portie enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ik ben eerlijk, leergierig en vooral humoristisch.

Mijn motto is: Hou het simpel en ga ervoor!