Ik heb een passie voor de technische kant van dit vak: hoe je met datawarehousing het ideale proces voor een organisatie kunt realiseren. Toegespitst op de specifieke wensen van de klant.

Het simpel maken van complexe dingen is een van mijn krachten. Ik begeleid vaak nieuwe collega’s en word gevraagd om ingewikkelde zaken zo uit te leggen dat ze overdraagbaar zijn in een organisatie.

Maar daarnaast boeit het menselijke aspect mij ook. Ik interesseer me in de teamdynamiek en het samenwerken met anderen om de gewenste resultaten te bereiken.  Het is voor mij een must om een positieve bijdrage te leveren aan de bedrijfscultuur. Daarvoor werk ik samen met de mensen van de organisatie, steek ik mijn handen uit de mouwen en wil ik blijven leren. Mijn motto is dan ook ‘Met plezier aan het werk om mijzelf te overtreffen’. En tijdens dat werk wil ik de schakel zijn tussen de organisatie en de techniek. Een techniek die zich onophoudelijk ontwikkelt.  Ik ben in staat om dat allemaal te vertalen voor de klant, zodat we gezamenlijk tot de beste oplossing komen.

LinkedIn