Ik ben een ondernemer en vind het ongelofelijk gaaf om vanuit mijn inhoudelijke betrokkenheid de juiste, leuke en slimme mensen om mij heen te verzamelen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Door mijn inhoudelijke skills en brede ervaring in de rol van architect binnen tientallen projecten en branches overzie ik het grote plaatje. Hierdoor ben ik in staat om snel te doorgronden wat er nodig is om onze klanten écht te helpen. De afgelopen jaren hebben we op alle vlakken een enorme groei doorgemaakt met behoud van onze normen, waarden en authenticiteit. Hier ben ik ontzettend trots op.

Ik krijg veel energie van het ondernemen met en opbouwen van Sigma Data Consulting. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld op het organisatorische, managerial en commerciële vlak. Ik ben in combinatie met mijn inhoudelijke kennis en onze >30 professionals in staat om vrijwel elk BI, data en intelligence gerelateerde uitdaging te tackelen.

Als architect ben ik geïnteresseerd in alles wat met data en intelligence te maken heeft: data transformeren en verrijken, meerwaarde creëren door met de juiste combinaties en afleidingen van data tot waardevolle informatie te komen. Ik werk graag met technologische innovaties om steeds beter en sneller, mooiere oplossingen voor klanten te leveren.

Ik vind het erg leuk om mooie ideeën in te brengen, te verzamelen en te vertalen naar concrete oplossingen voor complexe problemen. Om deze oplossingen ook werkelijk te kunnen implementeren verzamel ik hiervoor de beste mensen om mij heen.

Ik vind het leuk om projecten op te starten en de verbinding tussen ons/het projectteam en de overige Business afdelingen te verbeteren.

Verder vind ik het leuk om met talentvolle junioren/medioren te werken en ze door middel van coaching en mentoring naar een hoger niveau te begeleiden. Binnen Sigma Data Consulting hebben we ontwikkeling van talent dan ook als één van onze belangrijkste pijlers gepositioneerd.

LinkedIn