Realtime IOT-info genereren vanuit een race auto!

Laat je op innovatieve wijze wegwijs maken bij Sigma Data Consulting!

Waarom deze training?

Achter de informatie die benodigd is om de juiste beslissingen te nemen schuilt een wereld. Deze wereld bevat steeds meer data met een hogere verscheidenheid en komt uit steeds meer bronnen. We kijken niet alleen terug, maar ook steeds meer vooruit. Om hierop in te spelen is de inrichting van het moderne data platform steeds belangrijker.
Training ‘Het moderne data platform’ In deze 3-daagse training genereer je real-time IOT-informatie vanuit een raceauto. Deze data zijn de basis voor de inrichting van het data platform. Onderwerpen als business analyse, architectuur, cloud, IOT en data science komen aan bod. Ook richten we ons op de techniek. Daarbij maken we gebruik van Microsoft Azure, Databricks en Dataiku.

Programma dagen

  1. Krijg overzicht van Azure en de componenten die benodigd zijn om data te kunnen ontvangen. (oa. Node-Red, IOT hub, BLOB, SQL Database).
  2. Data preparatie, hoe doe je dat? Met behulp van databricks verzamelen we data uit de diverse soorten opslag en maken we de data gereed voor gebruik.
  3. Centraal staat een data science casus waarbij we een voorspelling gaan doen en je maakt kennis met bijbehorende tooling. We maken deze dagen gebruik van PowerBi om de informatie te visualiseren.

Wanneer: uitgesteld wegens actuele situatie

Waar: Kantoor Sigma Data Consulting B.V. (Beemsterboerstraat 8, 1271 SE Huizen)

Kosten: € 1.500,- ex. BTW