Wij zijn Sigma Data Consulting (SDC). We zijn specialisten op alles wat met Business Intelligence, Advanced Analytics en Big Data te maken heeft. Wij geven u de belangrijkste informatie en inzichten over uw bedrijf. Onze professie is efficiënt en effectief ontsluiten, koppelen, integreren en visualiseren van uw belangrijkste data. Wij doen dit met de best passende (bewezen) oplossingen en beste mensen in ons vakgebied die perfect op elkaar ingespeeld zijn door jarenlange intensieve samenwerking. SDC is lean en pragmatisch. We werken op detacheringsbasis, in projecten en op productimplementatie basis. Dit laatste doen we met een aantal bewezen branche specifieke standaardoplossingen (solutions).

SDC heeft een zeer hoge klant- en medewerker tevredenheid. We leveren wat we beloven binnen tijd en budget en komen onze afspraken intern en extern altijd na. Dit kunnen we door onze ervaring, scherpe selectie en aanzienlijk investering in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, de vertrouwde relatie met onze klanten en het hechte teamverband binnen SDC.

SDC focust op een langdurige relatie met haar medewerkers en klanten, waarbij de aandacht voor resultaatgerichtheid, groei (volwassenheidsniveau), continue verbetering, betrokkenheid, aandacht voor het individu, technische vernieuwing en ontwikkeling- en opleiding van zowel medewerker als klant essentieel zijn.

Wij focussen ons op Business IntelligenceData Science & Advanced Analytics en Big Data

We werken zowel op project- als detacheringsbasis. We hebben ervaring met projectteams in de omvang van 2 tot 10 FTE. Tevens hebben we als onderaannemer op grotere projecten gewerkt, maar het werken met kleinschalige teams heeft onze voorkeur. Qua detachering werken we vaak langdurig, het liefst in een combinatie van 2 of 3 medewerkers aan een interessante klus bij onze opdrachtgever.